BATMAN

Superhelt. Forbryderbekæmper. Mesterbygger. Batman er alle disse og så meget mere. Han er udstyret med et værktøjsbælte proppet med bataranger, grappling-guns og andre opfindelser samt en Batcave fyldt med toptunede køretøjer og batkostumer, og han har svoret at forsvare indbyggerne i Gotham City mod fjender og superskurke. Han har også gang i en virkelig fed musikkarriere, hvis du skulle spørge fra nogen.

DOWNLOAD PLAKAT

ROBIN

Batman har altid kæmpet alene mod Gothams onde og uretfærdige kræfter, men nu har han pludselig en makker, han skal holde styr på. Hvor Batman er stille og seriøs, er Robin højrøstet, entusiastisk og konstant ved at sprænge af spænding over at arbejde sammen med sin yndlings superhelt. Kun tiden vil vise om han er en bommert eller et forældreløst vidunder!

DOWNLOAD PLAKAT

ALFRED

Alfred Pennyworth har altid været familien Waynes trofaste Butler. Han er hårdtarbejdende og loyal, og han ser det som hans ansvar ikke alene at passe på Wayne Manor og Bathulen, men også hans arbejdsgivers velbefindende... Selv når Batman ikke nødvendigvis er enig. Han laver en fantastisk hummer thermidor.

DOWNLOAD PLAKAT

BATGIRL

CDATA[Selvom Batgirl er nybegynder som superhelt, er hun Batman ligeværdig på alle punkter. De er måske uenige om reglerne og metoderne, men Barbara Gordons erfaring som politibetjent, og hendes ønske om at beskytte Gotham City, gør hende til den perfekte partner, når tingene bliver svære, og skurkene står på spring. Hun kan måske endda lære Batman en ting eller to om at fange forbrydere!

DOWNLOAD PLAKAT

JOKEREN

Den sindssyge grinebidder. Klovneskurken over dem alle. Batmans største fjende. Det er sådan Jokeren ser sig selv. Med hans hvide hud, grønne hår og konstante grin har denne skurk gjort det til hans livs største mission at kurere Gotham City for dens seriøsitet og dystre stemning. Han bryder måske loven, men han vil bare få folk til at smile... Og styre byen... Og få Batman til at respektere ham. Er det for meget for en superskurk at bede om?

DOWNLOAD PLAKAT

HARLEY QUINN

Munter, uvorn og bare en lille smule ondskabsfuld. Harley Quinn er Jokerens makker/påhæng/fan nummer et. Hun er uendelig loyal overfor hendes elskede snuske, hvilket gør hende til den eneste i hele Gotham City, som Jokeren altid kan stole på til at hjælpe med hans skumle planer. Og hvis Harley kan distrahere Batman, så Jokeren kan slippe væk? Endnu bedre!

DOWNLOAD PLAKAT

BUY TICKETS

KUN I BIOGRAFERNE
VENLIGST OPDATER DIN BROWSER FOR AT SE DEN FULDE SIDE.

FOR AT SE DENNE SIDE VENLIGST ROTER DIT APPARAT.